Sähköurakointia turvallisesti ja osaavin ottein Kotkassa ja koko Kymenlaakson alueella

Ota yhteyttä

Onko sinulla suunnitelmissa teettää sähkötyöt? Me huolehdimme, että työt valmistuvat ajallaan ja että ne tehdään oikeaoppisesti.  

Kotkan Sähköasennus Ky toteuttaa kattavat sähkötyöt ja sähköurakoinnin luotettavasti koko Kymenlaakson alueella. Pitkä kokemuksemme ja vahva osaamisemme alalta mahdollistavat projektin sujuvuuden ja laadukkaan työnjäljen.

Laadukkaat sähkötyöt joka kohteeseen

Sähkötöissä työn laatu on ensiarvoisen tärkeää. Turvallisen ja kestävän lopputuloksen takaamiseksi kannattaa työt jättää kokeneen ammattilaisen tehtäväksi. Me Kotkan Sähköasennus Ky:llä toteutamme monenlaiset sähköurakat yksityisasiakkaille, yrityksille, taloyhtiöille sekä teollisuuden toimijoille. Olemme urakoineet esimerkiksi asuin- ja lomakiinteistöjä, liiketiloja, toimistoja sekä teollisuustiloja ja -laitteita.

Teemme kattavasti huoltosähkötyöt sekä saneeraus- ja uudisrakennuskohteiden sähköurakoinnit. Hoidamme urakan kuin urakan asiakkaan toiveet huomioon ottaen ja laadusta tinkimättä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakallesi!

Katso yhteystietomme

Turvallinen ja toimiva lopputulos

Sähköurakointi tulee aina toteuttaa varmoin ottein ja riskit ennakoiden. Seuraamme tarkasti alan standardeja ja turvallisuusmääräyksiä, varmistaaksemme paitsi työmme laadun ja toimivuuden myös sen turvallisuuden.

Henkilöstömme kokemus ja koulutus takaavat sen, että toteutamme sähköurakoinnin aina oikeaoppisesti ja vankalla ammattitaidolla. Kysy lisää!

Ota yhteyttä